top of page

wo 03 apr

|

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF

Via deze nieuwsbrief hou ik jullie op de hoogte van leuke uitjes, expo's en ander nieuws

NIEUWSBRIEF
NIEUWSBRIEF

Time & Location

03 apr 2024, 19:00

NIEUWSBRIEF

About the Event

Nieuwsbrief Daphne

April 2024

IN BEWEGING

De boom wordt verplaatst

Dit schilderij heb ik begin dit jaar gemaakt. In de rust van de winterperiode, het begin van 2024. Als boven de grond alles rustig en hetzelfde lijkt, begint het onder de grond te rommelen! De sapstroom komt op gang en de groei van de boom wordt in gang gezet. Voel je dit moment?

Dat was het moment van inspiratie dat heeft geleid tot dit schilderij, diepe kleuren zowel boven als onder de grond.

Nog voordat we wisten dat we gingen verhuizen en alle onrust “losbarstte”! Zoals het voorjaar, de belofte van alle ontstane knoppen.

Deze boom staat voor onze aankomende verhuizing.

Wij zijn er al druk mee bezig. Langzaam maken we de wortels los, klaar om te verplaatsen.

Deze boom gaat naar een plek waar hij zijn wortels diep kan ingraven. Hier is alle rust en ruimte om tot bloei te komen. Deze idyllische plek ligt aan de rand van Zoetermeer.

Een nieuwe plek voor Oosterlaan Binnen & Buiten

Niet alleen de boom wordt verplaatst. Ook mijn bedrijf Oosterlaan Binnen & Buiten gaat verhuizen. En ons hele gezin, de beestenboel en alles waar we mee bezig zijn. We gaan naar een prachtige plek met veel rust en ruimte. Hier gaan we onze dromen verder waarmaken. En schilderen blijft zeker onderdeel van het plan!

Schilderworkshops

De voorjaarsworkshops zijn in volle gang. Ik geef momenteel schilderles in mijn atelier in Berkel en Rodenrijs op de dinsdag-, woensdag- en zaterdagochtend. De cursisten werken hier aan hun schilderij. Ze zijn vrij om dit naar eigen idee te maken. En wanneer ze inspiratie nodig hebben, help ik hen aan ideeën. Tijdens de lessen vertel ik over de verschillende materialen en technieken die ze kunnen toepassen.

Er is nog plek

Lijkt het je ook zo heerlijk en ontspannen om te schilderen? Even je hoofd leegmaken en de creativiteit laten stromen? Kom er gezellig bij! Er is nog plek om aan te sluiten tijdens een zomer-workshop of starten in september. Kijk even op mijn website https://www.daphneoosterlaan.com/book-online of stuur een berichtje via e-mail naar daphne.oosterlaan@oosterlaan.com.

Ik geef momenteel les aan cursisten in de leeftijd van 12 tot 75+ jaar. Er is nu nog plek bij een losse zomerworkshop, in september starten de wekelijkse series weer.

Nieuwe workshops vanaf september

Na de zomer start ik weer met een nieuwe reeks schilderworkshops. Deze zullen plaatsvinden vanaf de nieuwe locatie aan de Voorweg in Zoetermeer.

Ik kijk ernaar uit om jullie deze inspirerende plek te laten zien. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en waar volop inspiratie is. Een heerlijke plek waar de creativiteit kan stromen. Ik hou jullie op de hoogte!

Voor nu, geniet van het voorjaar! Van alle bomen en planten die tot bloei komen. Geef jezelf ook lekker de ruimte om te bloeien.

Daphne Oosterlaan

Oosterlaan Binnen & Buiten

Korenwolfstraat 8 -  Voorweg 155

2651 KE  Berkel & Rodenrijs - 2716 NJ  Zoetermeer

06 13962921

Share This Event

bottom of page