top of page
_edited.jpg

WORKSHOPS

Book online

Al geruime tijd geeft Daphne schilderworkshops in haar eigen atelier. Juist voor mensen die al zo lang willen schilderen, maar er zelf niet aan toe komen.  Tijdens de workshops kunnen cursisten maken wat ze zelf leuk vinden en worden daarbij begeleid. Wisselend wordt er extra aandacht besteed aan bepaalde technieken en/of thema’s. Schilderervaring is niet vereist om deel te kunnen nemen aan de workshops.
De workshops worden gegeven in kleine groepjes van 8 tot 10 personen, zodat iedereen voldoende aandacht zal krijgen.

For some time now Daphne has been hosting painting workshops in her own atelier. Made for people who have always wanted to try painting but needed a little nudge in that direction. During the workshop, participants create something that pulls them in with guidance and advice. Different techniques and/or themes are highlighted. No experience necessary.
Each workshop has space for 8 to 10 participants allowing everyone to get individual attention.

WORKSHOP OP MAAT

Het perfecte uitje met werk, familie of vrienden. Vraag direct een persoonlijke offerte aan!
The perfect company break, family or friends gathering. Ask for prices!

Thanks for submitting!

ABOUT THE WORKSHOP

Susanne Remmerswaal;

Ik ben in 2018 bij Daphne begonnen met het volgen van schilderworkshops. Ik wilde gewoon eens op een andere manier ontspanning zoeken en ik vond het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Via een vriendin kwam ik bij Daphne terecht. Ik vind Daphne prettig in de omgang. Ze is aardig, eerlijk en opbouwend en ze probeert je net even wat verder uit te dagen. Daphne is geïnteresseerd en kan goed je gemoedstoestand inschatten en wat qua schilderen daarbij aansluit. Ze is gewoon een topper! En ik zou haar zeker aanbevelen.

Daarnaast is het ook gewoon heel gezellig in het atelier met de houtkachel aan en bijna altijd een verse stroopwafel bij de koffie!

Caroline van Kester;

Je kan meer dan je denkt, door een paar handige tips van Daphne maak je zulke mooie dingen!

Els Spoor Steentjes;

Daphne helpt je bij de ontwikkeling van je eigen stijl, maar inspireert ook voor het kiezen voor andere richtingen / nieuwe paden. De wekelijkse workshop is voor mij een relax-ochtend. We zijn met een leuke groep. Deelnemers tonen interesse in elkaar en in elkaars werk. Ik kan de workshops aanbevelen aan starters en ook aan meer gevorderden. 

Riet Olie Wetzels;

Het contact is heel prettig. Ik koos voor de workshop om wat meer te leren. Toch veel geleerd in de lessen. Ik beveel de workshops zeker aan.

bottom of page